,,,https://twitter.com/Pitz_Gletscher,www.facebook.com/pitztaler.gletscher,,,,,,,

Wintersport » Wintersport » Skigebieden » Tirol » Pitztaler Gletscher & Rifflsee


De skigebieden Pitztaler Gletscher (22,2 km) & Rifflsee (18,4 km + 12 km skiroutes) liggen aan het einde van het Pitztal in Tirol. Het betreft twee aparte skigebieden welke onder 1 skipas vallen, samen goed voor 40,6 pistenkilometers. De gebieden zijn doormiddel van pistes met elkaar verbonden.

Beide skigebieden zijn hoog gelegen; van 1.680m tot 2.880m in Rifflsee en 1.740m tot 3.440m op de Pitztaler Gletscher. Sneeuwzekerheid gegarandeerd van half september tot half mei!

In het afwisselende landschap kunt u genieten van een gevarieerd piste aanbod! Brede gletsjerafdalingen of afdalingen door het bos, dit skigebied biedt u beide aan! Beginners, licht- en vergevorderden kunnen hier goed uit de voeten. Voor de freestylers zijn er een halfpipe en een funpark op de gletsjer, freeriders kunnen hun hart ophalen met de pisteroutes of een skitour onder begeleiding van een ervaren gids. Het skigebied Pitztaler Gletscher is sinds 1983 in bedrijf. Sindsdien is er veel uitgebreid en geoptimaliseerd.

Even niet op de ski’s en toch genieten van de sneeuw? Op de gletsjer is er 7 km lange langlaufloipe, Rifflsee heeft een 5 km langlaufloipe en in het dal loopt een 21 km lange langlaufloipe van Wiese naar Mittelberg. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden zoals rodelen en sneeuwschoenwandelen in de regio.

www.pitztaler-gletscher.at

PISTES

13,3 km
20,7 km
6,6 km
TOTAL PISTES: 40,6 km
LIFTEN

4
4
3
0
1
SOCIAL MEDIA