,,www.youtube.com/watch?v=6o-qh9nKo14,twitter.com/AxamerLizum,www.facebook.com/axamerlizum,,,,webtv.feratel.com/webtv/?bgcolor=3DB3DD&cam=5510&lg=en&design=960v2,,,

Wintersport » Wintersport » Skigebieden » Tirol » Axamer Lizum


Axamer Lizum (1563 – 2343 meter) is bekend om de Olympische winterspelen die hier in 1964 en 1976 gehouden zijn.

Deze absolute topbestemming is bijzonder sneeuwzeker en omvat 30 km geprepareerde pistes en 10 km aan skiroutes.

Het gebied is vooral voor de lichtgevorderde en de vergevorderde skiër zeer geschikt. De variatie aan pistes is enorm. Van Axamer Lizum zijn 2 prachtige 6 en 7 km lange afdalingen naar Axams en Götzens te maken (met een regelmatig rijdende gratis skibus weer terug naar Axamer Lizum). Ook voor de beginners zijn er een aantal zeer geschikte oefenliften/hellingen waar zij uitstekend uit de voeten zullen kunnen.

Het skigebied is als een halve kom opgezet waardoor alle pistes nagenoeg op dezelfde plek eindigen. Hierdoor is het voor ieder soort groep zeer overzichtelijk en kunnen beginners en vergevorderden elkaar toch ontmoeten tijdens de skidag.

Voor de snowboarders en skiërs is er een funpark en een halfpipe, hier kan elke freestyler zich uitleven. Ondanks de hoogte wordt zelfs in Axamer Lizum een deel van de pistes met kunstsneeuw geprepareerd.

Even niet op de ski’s en toch genieten van de sneeuw? Wat dacht u van sneeuwschoenwandelen, rodelen, zipferbobben of snowbiken? Daarnaast zijn er in de omgeving diverse andere activiteiten te doen zoals zwemmen, schaatsen, eisstochschießen of een bezoek aan Innsbruck (30 min.) Innsbruck Airport ligt op nog geen 30 minuten rijden van Axamer Lizum!

Spreekt dit skigebied uw aan? Wij werken samen met Hotel Olympia dat direct gelegen is aan de lift! Klik hier voor meer info over dit hotel. 

www.axamer-lizum.at

PISTES

7 km
21 km
12 km
TOTAL PISTES: 40 km
LIFTEN

3
6
0
0
1
SOCIAL MEDIA